Картопляний суп по-латиською

Подавайте такий картопляний суп зі сметаною.

КАРТОПЛЯНИЙ СУП латиською

Інгредієнти

  • морква – 1 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 1 корінь петрушки
  • свинина – 400 г
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • відварну картоплю
  • 2 солоні огірки
  • петрушка подрібнена
  • сіль , мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Морква, цибуля і корінь петрушки очистити, нарізати соломкою. Крок 2 М'ясо вимити, нарізати великими шматками і як слід відбити. Розігріти в каструлі 2 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла, обсмажити м'ясо по 2 & nbsp; хв. з кожного боку. Крок 3 Влити воду, щоб вона трохи покривала м'ясо. Додати моркву, цибулю і петрушку. Гасити на повільному вогні 40 хв. Крок 4 Картопля очистити, нарізати соломкою. У каструлю з м'ясом додати 2 & nbsp; л холодної води і картопля. Дати закипіти, варити 10 & nbsp; хв. Крок 5 Огірки очистити від шкірки і нарізати соломкою. Зелень петрушки вимити, обсушити й подрібнити. Додати в суп огірки і петрушку. Крок 6 Посолити, поперчити. Проварити суп ще 5 & nbsp; хв.

5/5 (1 Review)