Картопляний салат з запеченої цесарки

КАРТОПЛЯНИЙ Салат із запеченим цесарки

Інгредієнти

  • 400 г філе запеченої цесарки
  • 3 яйця цесарки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 8 середніх картоплин

  • 6 черешків селери
  • 1 невеликий пучок зеленої цибулі
  • 4-6 невеликих маринованих огірочків
  • 4 ст. л. маринаду від огірочків
  • 1 ч. л. діжонськой гірчиці
  • 80-100 мл оливкової олії «екстра вірджин»
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Картопля вимийте щіткою і зваріть в киплячій підсоленій воді в мундирі, 25-30 хвилин. Крок 2 Для заправки тонко наріжте зелену цибулю, покладіть в маленьку миску, посоліть, трохи пам'ятаєте товкачем і залийте 80 мл оливкової олії. Перемішайте, додайте гірчицю і маринад від огірочків, ще раз перемішайте. Крок 3 Черешки селери наріжте поперек дуже тонкими скибочками. Огірочки розрізати уздовж навпіл, потім поперек – такими ж тонкими, як селера, скибочками. Філе цесарки розберіть руками на невеликі шматочки. Крок 4 Злийте з готового картоплі воду, обсушити, очистіть від шкірки, гарячим наріжте часточками, складіть в миску і залийте заправкою. Накрийте і залиште на 10-15 хвилин. Крок 5 Яйця покладіть в холодну воду, поставте на середній вогонь, доведіть до кипіння, варіть 8 хвилин. Розколіть шкаралупу в декількох місцях і покладіть в холодну воду. Остудіть, очистіть, наріжте невеликими шматочками. Крок 6 Додайте яйця до картоплі разом з м'ясом цесарки, маринованими огірками та селерою. Поперчіть, при бажанні додайте ще трохи оливкового масла. Перемішайте і подавайте теплим або повністю остиглим. До речі

Якщо картопля молода & ndash; з тонкої смачної шкіркою, краще його не очищати, а нарізати прямо так, як є.

0/5 (0 Reviews)