Молода картопля створена для салатів: шкурка у неї тонка і готується швидко. Маріанна Орлинкова, заступник головного редактора журналу & laquo; Гастроном & raquo ;, пропонує на вечерю салат в німецькому стилі.
Інгредієнти
- копчені сосиски – 400 г
- бекон – 300 г
- великий картопля – 8 шт.
- сиров'ялена шинка – 300 г
- оливки без кісточок – 300 г (1 банка)
- середні червоні цибулини – 3 шт.
- рослинне масло – 2 ст. л.
- сіль, мелений білий перець
Покроковий рецепт приготування
Картопля вимийте щіткою і відваріть в киплячій підсоленій воді до повної готовності 20-30 хвилин.
Поки картопля вариться, наріжте цибулю тонкими півкільцями, бекон і шинку – тонкими смужками, а оливки і сосиски – кружками. У сковороді розігрійте масло, на невеликому вогні обсмажте бекон до хрускоту. Шумівкою перекладіть отримані шкварки в окремий посуд. У тій же сковороді на середньому вогні обсмажте цибулю 5 хвилин. Додайте сосиски, готуйте ще 2-3 хвилини.
Коли картопля звариться, злийте воду і обдайте його холодною водою. Наріжте картоплю часточками і складіть в миску. Влийте 4-5 ст. л. розсолу з-під оливок. Накрийте і дайте постояти 5-7 хвилин в теплому місці.
У салатник з картоплею викладіть сосиски, додайте оливки і шинку, приправте сіллю, перемішайте. Зверху посипте шкварками і перцем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!