Інгредієнти
- сіль
- цибуля ріпчаста – 2 шт
- масло рослинне
- морква – 1/2 шт
- картопля – 4 шт
- рис білий довгозерний – 100 г
- петрушка (зелень)
Покроковий рецепт приготування
Зварити картоплю в мундирі, очистити і натерти на крупній тертці. Зварити рис і з’єднати з картоплею. На рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю, зелену цибулю і натерту моркву. Отриману суміш з’єднати з картоплею і рисом, посолити. Додати дрібно посічену петрушку. Все перемішати. Скачайте кульки з отриманої маси і смажити на олії до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!