КАРТОПЛЯНІ ГНЕЗДА

Осінь & nbsp; & ndash; час затишних страв. Як приємно нагодувати свою сім'ю ніжним картопляним пюре з & nbsp; м'ясом, куркою, грибами. Але ж можна всіма улюблене блюдо подати в & nbsp; новій формі, і & nbsp; тоді воно стане гідним і & nbsp; святкового столу.

Інгредієнти

Для гнізд:

  • 1 кг картоплі
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • молоко
  • сіль, мелений чорний перець

Для начинки 1:

  • 400 г м'ясного фаршу
  • 1 скибочка білого хліба
  • 400 г протертих помідорів
  • 2 середні цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 5 гілочок петрушки
  • 1 ч. л. сушених італійських трав
  • оливкова олія

Для начинки 2:

  • 500 г замороженого шпинату
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мл жирних вершків
  • 250 г міні-моцарели
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для начинки 3: < ul>

  • 400 г телятини
  • 200 г сметани
  • 1 середня цибулина
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • оливкова олія
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

     КАРТОПЛЯНІ ГНЕЗДА

    Відваріть картоплю в підсоленій воді до готовності. Злийте воду, картопля трохи обсушити. Розімніть картоплю в пюре, додайте яйце і вершкове масло, добре розмішайте. Потроху вливайте тепле молоко, поки у вас не вийде густе пюре. Збийте пюре віночком. Трохи остудіть. Крок 2

    КАРТОПЛЯНІ ГНЕЗДА

    Перекладіть пюре в кулінарний мішок з хвилястою насадкою. Застеліть деко папером для випічки. Спочатку зробіть денце: видавіть по спіралі пюре, щоб вийшов круг діаметром 8-10 см. Крок 3

    КАРТОПЛЯНІ ГНЕЗДА

    Тепер видавлюйте пюре тільки по краях кола, щоб вийшли бортики висотою 4 см. Крок 4

    КАРТОПЛЯНІ ГНЕЗДА

    Викладіть в центр гнізда начинку. Змастіть верх пюре розтопленим маслом. Поставте деко в духовку, розігріту до 170 ° С, і запікайте, поки пюре не покриється золотистою скоринкою, 15-20 хв. Крок 5

    Начинка 1. Змішайте м'ясний фарш з хлібними крихтами , додайте дрібно нарізану цибулину і петрушку, приправити і добре вимісити. Скачайте маленькі фрикадельки і обсмажити до рум'яної скоринки, перекладіть на тарілку. Для соусу дрібно наріжте лук і часник, обсмажте до м'якості. Додайте помідори і спеції, приправте, тушкуйте 15 хв. Покладіть в соус фрикадельки і готуйте ще 10 хв. Крок 6 Начинка 2.Мелко наріжте цибулю і часник і обсмажте до м'якості. Додайте шпинат і готуйте під кришкою 10 хв. Влийте вершки, приправте і тушкуйте ще 3 хв. Перекладіть начинку в гнізда і додайте моцарелу. Крок 7

    Начинка 3. Наріжте телятину, цибулю і перець тонкими смужками. Обсмажте в сковороді цибулю до м'якості, потім додайте телятину і перець і смажте 5-7 хв. Влийте сметану, приправте, готуйте на повільному вогні 5 хв.

    0/5 (0 Reviews)