Дуже раджу додати в це рагу в'ялені томати, вони додадуть яскравий відтінок цього зимового ситно рагу.
Зимова їжа x Інгредієнти
- 350 г яловичого фаршу (або який любите)
- 1 червоний перець
- 1-2 цибулини
- 3 зубчики часнику
- 8 шт. картоплі
- 15 в'ялених помідорів
- 400 мл бульйону
- 500 мл готової томатної пасати (я застосовую MUTTI)
- чебрець сушений
- лавровий лист
- цукор (за смаком)
- перець, сіль (за смаком)
- 2 ст. л. вершкового масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Фарш обсмажити на 1 ст. л. вершкового масла і перекласти в каструлю. Цибулю і перець нарізати кубиками, в'ялені помідори смужками, потім все обсмажити на вершковому маслі і з'єднати з м'ясом. Крок 2 Все залити бульйоном, додати пасат і пропущений через давилку часник. Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь. Крок 3 Додати лавровий лист, чебрець за смаком і 1 ч. Л. або більше цукру для балансу кислотності в Пасаті. Додати сіль і перець. Крок 4 Протушкувати 5 хвилин. Викласти до м'яса нарізану кубиками картоплю, накрити кришкою і тушкувати, помішуючи, близько 20-30 хвилин до готовності (в кислому середовищі картопля готується довго). Якщо хочете отримати соус погустіше, кришку зніміть і готуйте без неї деякий час.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!