Інгредієнти
- сир твердий – 150 г
- майонез – до смаку
- масло рослинне – 1-2 ст. л.
- картопля великий – 400 г
- спеції – за смаком
- м'ясо (фарш) – 400 г
- цибуля ріпчаста великий – 1 шт.
- часник – 3 зубчики
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> баклажани і кабачки – 300 г
Покроковий рецепт приготування
Форму для запікання змастити невеликою кількістю рослинним маслом. Картоплю очистити, нарізати кружальцями завтовшки 5 мм. Баклажани нарізати кружечками, кабачки кубиками. Першим шаром викласти картоплю, посипаний зверху сіллю, мелений перець і спеції для картоплі за смаком. Для другого шару нарізати цибулю і додати в фарш. Фарш попередньо посолити і додати спеції за смаком. Викласти фарш, розподіливши його по поверхні. Третім шаром викласти баклажани з кабачками, трохи посолити. Для приготування соусу в майонез видавити часник, перемішати. Розподілити по поверхні четвертим шаром. Для п'ятого шару сир натерти на тертці. Викласти зверху. Випікати в духовці при температурі 200 & deg; C 30-40 хвилин. Готовність перевірити, проколюючи запіканку ножем – картопля і овочі повинні бути м'якими. Господині на замітку Можна використовувати заморожені кабачки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!