Секретний інгредієнт страви з вареної картоплі в сполненіі Нани Рогава & mdash; свіжий шавлія.
Інгредієнти
- 6-8 варених картоплин
- 100 г сирокопченого бекону
- 2 гілочки шавлії
- сіль
Для масла:
- 4 гілочки шавлії
- 100 г вершкового масла
- 3 зубчики часнику
- & # 189; лайма
- & # 188; ч. л. цукру
- сіль
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Листя шавлії промити, обсушити, дрібно порізати. Часник очистити, роздавити пресом або порубати. З лайма тонко зняти цедру на тертці, а потім вичавити сік. Масло злегка розм'якшити (але не в мікрохвильовці), скласти в чашку і додати шавлія, часник, цедру і сік лайма. Перемішати, за смаком посолити і додати цукор. Масло викласти на плівку, загорнути, сформувавши «ковбаску», і прибрати в морозилку на 20 хвилин.
Картоплю очистити і довільно порізати. Бекон порізати шматочками розміром 0,5 см. Листя шавлії помити і добре обсушити.
На розігрітій сухій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні, щоб витопити жир. Коли бекон трохи підрум'янитися, додати листя шавлії і картоплю. Смажити на середньому вогні під кришкою 7-10 хвилин. В процесі перевернути пару раз дуже акуратно. Готову страву посолити, перемішати і залишити на 5-7 хвилин під кришкою: аромати шавлії просочать картоплю.
Подавати картоплю гарячою зі шматочком ароматного масла.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!