Інгредієнти
- спеції – за смаком
- сир – 300 г
- курка філе – 500 г
- зелень – за смаком
- картопля середній – 16 шт.
- морква – 2 шт.
- вода – 200-300 мл на 1 горщик
- цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 цибулина
- масло вершкове – маленький шматочок на 1 горщик
- майонез або сметана – 2 ст. л. на 1 горщик
- перець – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
На дно кожного горщика покласти маленький шматочок масла. Картоплю почистити і нарізати соломкою. М'ясо нарізати соломкою або маленькими кубиками. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати кубиками, додати сіль, перець, спеції, зелень. Все перемішати і розкласти по горщикам так, щоб горщик був заповнений не до кінця (4 см до краю). Сметану або майонез розбавити кип'яченою водою з розрахунку – на 1 горщик 2 ст. л. сметани і 200-300 г води. Суміш повинна покривати вміст горщика повністю. Горщики закрити кришкою і поставити в попередньо розігріту до 170-180 ° С духовку. За 15-20 хвилин до готовності посипати натертим сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!