Цікавий варіант приготування картоплі з м'ясним фаршем.
Інгредієнти
- свинина 500 г
- картопля 10 шт.
- цибуля 2 шт.
- часник 4 шт .
- томатна паста 150 г
- вода (окріп) 100 мл
- перець червоний (мелений) за смаком
- перець чорний (мелений) за смаком
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину нарізаємо шматочками. Лук (2 шт.) Чистимо і нарізаємо на кілька частин. Часник (2 шт.) Очистити. Свинину разом з цибулею пропускаємо двічі через м'ясорубку. Потім додаємо пропущений через прес часник. У фарш додаємо сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком, перемішуємо. Одержаний фарш прибираємо в холодильник на 40 хвилин. Крок 2 Картоплю чистимо і нарізаємо кружечками, не надто тонкими. Крок 3 По черзі на шпажки насаджує картопля і фарш. Крок 4 Одержаний картопля з м'ясом на шпажках викладаємо на деко застелений фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин. Потім готуємо картопля з м'ясом на шпажках при температурі 200 градусів до готовності. Крок 5 Приготовим томатний соус. Для цього нарізаємо дрібно цибулину і злегка обсмажуємо її на рослинній олії. Додаємо часник, що залишився, пропущений через прес, і ще злегка обсмажуємо. До обсмаженою овочам додаємо томатну пасту, сіль, чорний мелений перець, вливаємо окріп, перемішуємо і тушкуємо томатний соус протягом 5 хвилин. Крок 6 Подаємо до столу картопля з м'ясом на шпажках разом з томатним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!