Інгредієнти
- 200 г дрібної картоплі
- масло вершкове
- часник – 1 зубчик
- 60 мл оливкової олії
- по 2 гілочки свіжої петрушки, кропу, базиліка
- 60 мл горілки
- щіпка подрібненої цедри лимона
- 30 тигрових креветок
- сіль
- 120 г нарізки пармской шинки
Покроковий рецепт приготування
Картопля очистити і зварити цілком, майже до готовності. Зелень, цедру лимона і часник дрібно порубати. Гарячий картопля викласти в глибокий посуд, полити розтопленим вершковим маслом, посолити, посипати сумішшю зелені, цедри і часнику, накрити кришкою. Креветки очистити, залишивши хвостики. Загорнути кожну креветку в шинку і обсмажити до напівготовності на половині кількості оливкової олії. Додати горілку і довести до готовності, посолити, поперчити. Цілі картоплини викласти на тарілку, поруч укласти креветки, скропити оливковою олією.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!