КАРТОПЛЯ СО СВИНИНОЮ В КИТАЙСЬКОМУ СТИЛІ

Інгредієнти

  • спеції – за смаком
  • сіль – за смаком
  • цибулина велика – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • свинина для гасіння – 0,4 кг
  • картопля – 0,5 кг

Покроковий рецепт приготування

Сиру картоплю натерти на спеціальній тертці” для моркви по-корейськи “. Покласти в помірно солону воду, на 15-20 хвилин. Свинину нарізати брусочками, згасити разом з луком і морквою. Спеції можна використовувати на свій смак, бажано паприку, каррі. Закип'ятити повний чайник. Картопля відкинути на друшляк і ошпарювати окропом. З'єднати зі свининою і овочами, термічно більше не обробляти, просто дати трохи постояти під кришкою. Господині на замітку Виходить досить незвичайне по текстурі блюдо – злегка з “сирінкой”, і звична всім картопля розкривається в абсолютно новому образі. Як варіації свинину можна гасити в готовому кисло-солодкому соусі.

0/5 (0 Reviews)