Інгредієнти
- спеції – за смаком
- сіль – за смаком
- цибулина велика – 1 шт.
- морква – 2 шт.
- свинина для гасіння – 0,4 кг
- картопля – 0,5 кг
Покроковий рецепт приготування
Сиру картоплю натерти на спеціальній тертці” для моркви по-корейськи “. Покласти в помірно солону воду, на 15-20 хвилин. Свинину нарізати брусочками, згасити разом з луком і морквою. Спеції можна використовувати на свій смак, бажано паприку, каррі. Закип'ятити повний чайник. Картопля відкинути на друшляк і ошпарювати окропом. З'єднати зі свининою і овочами, термічно більше не обробляти, просто дати трохи постояти під кришкою. Господині на замітку Виходить досить незвичайне по текстурі блюдо – злегка з “сирінкой”, і звична всім картопля розкривається в абсолютно новому образі. Як варіації свинину можна гасити в готовому кисло-солодкому соусі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!