Ситне меню x Інгредієнти
- картопля 7-8 шт.
- фарш м'ясний 500-600 г
- цибуля ріпчаста 1 ст. л.
- кінза 1 пучок
- сіль, перець за смаком
- гілочки чебрецю для прикраси 5-6 шт.
- рослинне масло 7-9 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картопля очистити і відварити до напівготовності. Крок 2 Цибулю дрібно порубати, змішати з фаршем. Крок 3 Фарш злегка припустити на сковороді на олії разом з цибулею, поперчити, посолити. Крок 4 Донизу дрібно порубати, з'єднати з фаршем. Перемішати. Зняти з пательні, остудити. Крок 5 Воду з-під картоплі злити, остудити і вирізати зверху “кришечки”. Крок 6 У отримані отвори закладаємо нашу начинку з фаршу. Крок 7 Укладаємо фарширований картоплю на деко, застелене папером для випічки, і злегка змащуємо олією. Крок 8 Духовку розігріваємо і ставимо туди деко з картоплею. Запікаємо до готовності хвилин 20. Протягом готування збризнути пару раз зверху наш картопля крапельками рослинного масла. Крок 9 Виймаємо картопля, укладаємо його на блюдо і прикрашаємо гілочками чебрецю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!