Інгредієнти
- цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 цибулина
- гострий червоний перчик – 1 шт.
- рис – 150 г
- часник – 5 зубчиків
- цибуля-порей (біла частина) – 1 стебло
- порошок каррі – 1 ст. л.
- свиняча вирізка – 600 г
- масло кунжутне – 2 ст. л.
- рибний соус – 2 ст. л.
- корінь імбиру – 2 см
- молоко кокосове – 100 мл
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> лайм – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
лук, часник і імбир очистити, цибулю-порей вимити. З гострого перчика видалити насіння. Всі овочі дрібно нарізати. З лайма теркою зняти цедру, з м'якоті вичавити сік. Крок 2
Свинину нарізати кубиками й обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Додати овочі і цедру, готувати 4 хв. Всипати каррі, влити рибний соус, кокосове молоко, сік лайма. Готувати 3 хв. Крок 3
Рис зварити згідно інструкції на упаковці і подати разом з каррі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!