КАПУСТНІ РУЛЕТИКИ ТЮНЬ

КАПУСТНІ РУЛЕТИКИ ТЮНЬ

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 400 г червоної квасолі
  • 125 г свинини
  • цибуля цибуля
  • 2 ст. л. солі
  • 600 г рису
  • (10-12 рулетиків)
  • по 5–6 листків білокачанної та савойської капусти
  • < /ul>

    КАПУСТНІ РУЛЕТИКИ ТЮНЬ

    ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

    Крок 1 Рис замочити у холодній воді на 5 год, потім добре промити, обсушити та змішати з 1 ст. л. солі. Крок 2 Квасолю попередньо замочити на ніч, промити. Обдати окропом, дати стекти воді. Квасоля потовкти в мисці з 1 ч. л. солі. Крок 3 Свинину дрібно|мілко| нарубати або пропустити через м'ясорубку. Цибулю очистити, дрібно нарізати. Змішати свинину, цибулю, рибний соус, сіль, що залишилася, і перець. З капустяного листя акуратно зрізати потовщення, злегка відбити. Крок 4 Покласти по 1 ст. л. рису, розрівняти. На рис покласти по 1 ст. л. квасолі і також розрівняти. Потім покласти по 1 ч. л. свинячого фаршу, на нього – шар квасолі, що залишилася, зверху – шар рису. Начинене фаршем листя скачати в трубочку і перев'язати кухонним шпагатом. Крок 5 Капустяні трубочки викласти в широку каструлю, залити водою, довести до кипіння і варити 15-20 хв. Готові рулетики вийняти та покласти під вантаж на 7–10 хв., щоб стекла зайва вода. Подавати з маринованою цибулею, окремо подати соєвий соус.

    КАПУСТНІ РУЛЕТИКИ ТЮНЬ

    0/5 (0 Reviews)