Інгредієнти
- качан білокачанної капусти – близько 1 кг
- часник – 1 зубчик
- масло вершкове – 1 ст. л.
- цукор – 3 ст. л.
- варено-копчений окіст – 100 г
- кмин – 1 ст. л.
- цибуля дрібний – 2 шт.
- сіль – за смаком
- масло рослинне – 2 ст. л.
- яблучний оцет – 3 ст. л.
- біле вино – 100 мл
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Цукор розтопити в каструлі і нагрівати до тих пір, поки він не придбає коричневий колір. Влити оцет і масло, готувати 2 хв. Додати дрібно нарізану цибулю і часник, смажити 5 хв. Крок 2
Капусту очистити від верхнього листя і нарізати вузькими пластинами. Покласти в каструлю, посипати кмином, сіллю і перцем, обсмажувати, помішуючи, 6 хв. Влити вино і поставити каструлю в розігріту до 180 & deg; C духовку на 45 хв. Крок 3
Окорок нарізати кубиками, обсмажити в розігрітому вершковому маслі до золотистого кольору, 8 хв. Перемішати капусту з окостом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!