КАПУСТА, ТУШКОВАНА СО СВИНИНОЮ й опеньки

КАПУСТА, ТУШКОВАНА СО СВИНИНОЮ й опеньки

Інгредієнти

  • свинина – 300 г
  • гарбуз – 100 г
  • гриби опеньки – 100 г
  • аджика – 1/3 ч. л.
  • паста томатна – 1 ч. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> капуста білокачанна – 500 г

  • морква – 1 шт.
  • рослинне масло – 4 ст. л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

1. Нарізати свинину невеликими кубиками. 2. Розігріти металеву каструлю, додати 2 ст. л. рослинного масла і покласти свинину. Закрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні протягом 5-7 хв., Помішуючи. 3. Нарізати дрібно цибулю. Натерти на крупній тертці моркву і гарбуз. Розігріти сковороду, додати 2 ст. л. рослинного масла, покласти цибулю, моркву, гарбуз і пасерувати протягом 7 хв., помішуючи. 4. У каструлю зі свининою додати опеньки, перемішати і продовжувати гасити ще 10 хв. Потім додати томатну пасту і аджику. Продовжувати тушкувати ще 5 хв. 5. Нарізати капусту. Покласти капусту в каструлю, туди ж покласти цибулю, моркву та гарбуз. Закрити кришкою і тушкувати кілька хвилин. Потім перемішати і продовжувати гасити під кришкою, помішуючи і, при необхідності, додаючи потроху води. Незадовго до готовності посолити. Якщо капуста молода, то гаситься вона дуже швидко, 10-12 хв. Якщо тверда (осіння), то час її приготування буде 20-25 хв. Примітка: 1. Капуста за рахунок гарбуза і аджики виходить дуже смачна і смак її незвичайний. 2. Я пробувала використовувати в цій страві інші гриби, але опеньки можна замінити нічим. Тільки з ними блюдо виходить найсмачнішим.

0/5 (0 Reviews)