Капелюшки печериць з креветками І шинкою

Сhampignon в перекладі з французької означає не що інше, як & laquo; гриб & raquo ;. Насправді це не простий гриб, а найпоширеніший і заслужений в кулінарному світі. Тому що прекрасно поєднується і з м'ясом, і з овочами, і з сиром, і з вершками & ndash; всього не перелічити. Креветки з шинкою чудово вписуються в цей перелік. Велике блюдо капелюшків, наповнених соковитим і ароматним соусом, безперечно, прикрасить будь-який стіл.

Інгредієнти

  • 16 великих печериць
  • 16 сирих тигрових креветок
  • 100 г вареної шинки
  • 100 г вершкового сиру
  • 2 жовтки
  • 1 зубчик часнику
  • кілька гілочок петрушки і кропу
  • маленький пучок шніт-цибулі
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Протріть гриби вологою ганчірочкою, акуратно відокремте капелюшки від ніжок, ніжки дрібно порубати. Подрібніть часник. Дрібно наріжте шинку. Подрібніть петрушку, кріп і шніт-цибуля. Крок 2 Якщо креветки заморожені, заздалегідь розморозити їх на верхній полиці холодильника в друшляку, встановленому в мисці. Очистіть креветки від панцирів, видаліть темну кишкову вену, м'ясо дрібно наріжте. Крок 3 З'єднайте подрібнені інгредієнти, додайте яєчні жовтки і вершковий сир, злегка посоліть, приправте перцем і перемішайте. Крок 4 Наповніть капелюшки печериць отриманою сумішшю і покладіть в пароварку. Готуйте 30 хв. До речі

Замість вареної шинки ви можете взяти сировялений хамон або прошутто & ndash; і цілком звичайне блюдо тут же перетвориться на делікатес.

0/5 (0 Reviews)