Інгредієнти
- сіль – за смаком
- томати в'ялені – 100 г
- гострий червоний перчик – 0,5 шт.
- мелений орегано – 0,5 ч. л.
- часник – 2 зубчики
- м'ясний фарш – 500 г
- капелліні – 400 г
Для соусу:
- цибуля дрібний – 1 шт.
- оливкова олія” екстра вірджин “- 2 ст. л.
- цукор – 0,5 ст. л.
- часник – 2 зубчики
- жовтий солодкий перець – 1 шт.
- томати у власному соку – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник очистити, з гострого перчика видалити насіння. Часник, перчик і в'ялені помідори дрібно нарізати, змішати з фаршем. Приправити орегано, сіллю і перцем. Крок 2
Зліпити з фаршу кульки розміром з волоський горіх. Викласти їх в змащену маслом форму і запікати 25 хв. при 190 & deg; C. Крок 3
Приготувати соус. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді 1 ст. л. масла, обсмажити овочі, 6 хв. Крок 4
Томати розім'яти виделкою, додати до овочів разом з цукром, сіллю і перцем. Гасити 20 хв. Крок 5
З солодкого перцю видалити серцевину, м'якоть нарізати смужками і обсмажити окремо в оливковій олії, 6 хв. Додати приготовлений томатний соус і тушкувати все разом, помішуючи, 4 хв. Крок 6
Приготувати капелліні згідно з інструкцією на упаковці, відкинути на друшляк. Ретельно перемішати з соусом. Додати тефтелі і ще раз перемішати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!