Інгредієнти
- 8 трубочок каннелоні
- по 200 г філе трьох сортів риби (наприклад, морської форелі, палтуса і креветочной риби)
- 300 г сирих креветок
- 1 велика цибулина
- 1 середня морквина
- 50 г сиру пармезан
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
- 10 помідорів чері
- 200 мл жирних вершків
- 1 зубчик часнику
- 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 1 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. коньяку
- 1/2 ч. Л. сухого чебрецю
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
< ol>
Рада гастроному
Готові каннелоні можна купити у великих супермаркетах. А можна самим зробити тісто: в 3 склянки просіяного гіркою борошна влити 2 злегка збитих яйця і 4 жовтки, додати неповну столову ложку води і щіпку солі. Вимісити гладке еластичне тісто.
Накрити і дати постояти 1 ч. Розкачати тісто в тонкий пласт і нарізати квадратами 7 х 7 см, відварити, як написано в рецепті. Потім покласти начинку і згорнути квадрати в трубочку. Господині на замітку Каннелоні – одна з різновидів італійської пасти. Це трубочки довжиною 7-8 см і діаметром 4 см. Їх відварюють, фарширують найрізноманітнішими начинками і потім запікають у духовці. Втім, останнім часом продаються хитрі каннелоні, які не потрібно попередньо відварювати, фаршіруете – і в духовку!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!