Інгредієнти
- молоко – 500 мл
- печериці – 100 г
- цибуля ріпчаста
- 8 листів лазаньї
- 1 варена куряча грудка
- 3 ст. л. вершкового масла
- 150 г тертого пармезану
- сіль
- 6 ст. л. борошна
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 400 г шинки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і подрібнити. Гриби вимити і нарізати невеликими шматочками. Курячі грудки і шинку нарізати кубиками. Розтопити в сковороді 1 & nbsp; ст. & Nbsp; л. вершкового масла, обсмажити в ньому лук і гриби, 4 & nbsp; хв.
Додати курку і шинку, готувати ще 3 & nbsp; хв. Зняти з вогню, посолити, поперчити за смаком. Крок 2
У сотейнику розтопити вершкове масло, додати борошно і готувати, інтенсивно розмішуючи, поки суміш не стане абсолютно однорідною, 2 & nbsp; хв. Крок 3
поступово, продовжуючи розмішувати, вливати тепле молоко. Довести до кипіння. Посолити, поперчити за смаком. Зменшити вогонь і варити соус ще 3-4 хв. Крок 4
Додати в фарш половину соусу і половину тертого пармезану. Перемішати. Крок 5
Листи лазаньї підготувати так само, як в рецепті лазаньї. Викласти на них рівними порціями начинку і згорнути трубочками. Крок 6
Розігріти духовку до 240 & deg; С. Укласти трубочки в форму для запікання. Полити соусом і посипати пармезаном. Запікати 7 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!