Для приготування цієї пасти ми використовували листи лазаньї, згорнуті в трубочку. Але можна купити готові макарони каннеллони.
Інгредієнти
- свинячий фарш – 500 г
- цибуля дрібний – 1 шт.
- масло оливкове – 2 ст. л.
- помідор середнього розміру – 4 шт.
- листи для лазаньї – 9 шт.
- свіжі хлібні крихти – 50 г
- нарізаний шавлія – 1 ст. л.
- моцарелла – 150 г
- яйце – 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> тертий пармезан – 1 ст. л.
Для соусу бешамель:
- масло вершкове – 50 г
- молоко – 600 мл
- борошно – 3 ст. л.
- вершки жирністю 35% – 50 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити, дрібно нарізати. У сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати фарш і подрібнений шавлія, обсмажувати на сильному вогні, помішуючи і розминаючи грудки, 10-15 хв. Дати охолонути, додати хлібні крихти і яйце, приправити за смаком сіллю і перцем. Крок 2
Для соусу розтопити в каструлі вершкове масло. Всипати борошно і обсмажити, 1-2 хв. Поступово влити молоко, посолити, поперчити і, помішуючи, довести до кипіння. Готувати на мінімальному вогні 5 хв. Влити вершки, накрити кришкою і зняти з вогню. Крок 3
Моццареллу нарізати кубиками, помідори – тонкими півкільцями. Крок 4
Листи для лазаньї по черзі опускати на 1-2 хв. в киплячу підсолену воду і викладати на робочу поверхню. Крок 5
Розділити начинку на 9 частин і скачати в ковбаски. Покласти кожну ковбаску на лист тіста для лазаньї і згорнути трубочкою. Крок 6
Розігріти духовку до 180 ° C. Форму для духовки змастити маслом і покласти в неї готові каннеллони. Залити білим соусом. Зверху викласти моццареллу і скибочки помідорів. Посипати тертим пармезаном. Запікати до золотистої скоринки, 40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!