Каннеллоні, фаршировані грибами та шинкою

Каннеллоні, фаршировані грибами та шинкою

Інгредієнти

  • 150 г нежирної шинки
  • рослинне масло – 2 ст.л.
  • 50 г твердого сиру
  • 200 г каннелоні
  • 1 невелика морква
  • цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
  • 150 г свіжих білих грибів

Покроковий рецепт приготування

Гриби промити, залити водою, довести до кипіння, посолити і варити на слабкому вогні 25-30 хв. Готові гриби вийняти шумівкою, дати охолонути і нарізати соломкою. Цибулю і моркву очистити, цибулю нарізати кубиками. Морква і сир натерти на крупній тертці. Масло розігріти в сковороді. Обсмажувати цибулю, гриби і шинку 5 хв., До утворення рум'яної скоринки на шинці. Після чого додати моркву, добре перемішати, готувати ще 5 хв. Каннеллоні варити в киплячій воді 10 хв., Посолити. Відкинути на друшляк, дати стекти воді. Нафарширувати макарони грибами, обсмаженими разом з цибулею, морквою і шинкою. Викласти фаршировані каннеллони в форму для запікання, зверху покрити залишилися фаршем, посипати тертим сиром. Духовку розігріти до 180 & # 186; С і запікати макарони 4-5 хв., Поки сир не розплавиться.

0/5 (0 Reviews)