Кальян з курки по-царськи

Калья – це розсольник. Саме цим наваристим супом пригощав своїх гостей Іван Грозний, великий і жахливий.

Інгредієнти

  • 100 г нежирної шинки
  • полклубня селери
  • лимонний сік за смаком
  • борошно – 1 ст.л.
  • 2 солоні огірки
  • сметана охолоджена
  • 2 пучка петрушки
  • 1 патрання курка (400 г)
  • цибуля ріпчаста
  • 2 ст. л. топленого масла

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Курку відварити і нарубати. Лук пасерувати на маслі. У бульйон покласти цибулю, петрушку, селеру, довести до кипіння, додати розведене бульйоном борошно, скибочки шинки, очищені солоні огірки, нарізані кружальцями, і варити. В кінці варіння додати спеції, шматки курки і заправити лимонним соком.

0/5 (0 Reviews)