Калья – це розсольник. Саме цим наваристим супом пригощав своїх гостей Іван Грозний, великий і жахливий.
Інгредієнти
- 100 г нежирної шинки
- полклубня селери
- лимонний сік за смаком
- борошно – 1 ст.л.
- 2 солоні огірки
- сметана охолоджена
- 2 пучка петрушки
- 1 патрання курка (400 г)
- цибуля ріпчаста
- 2 ст. л. топленого масла
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Курку відварити і нарубати. Лук пасерувати на маслі. У бульйон покласти цибулю, петрушку, селеру, довести до кипіння, додати розведене бульйоном борошно, скибочки шинки, очищені солоні огірки, нарізані кружальцями, і варити. В кінці варіння додати спеції, шматки курки і заправити лимонним соком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!