Кускус можна замінити булгур, гостроту кёфтесі регулюйте під свій смак.
Спробуй на смак x Інгредієнти
- фарш баранячий 500 г
- пластівці червоного перцю 1/8 ч.л.
- олія оливкова 2 ст.л.
- сіль
- кмин мелений 1 ч.л.
- часник 2 шт.
- червоний перець мелений 1/4 ч.л.
- чорний перець мелений 1/4 ч.л.
- цибулина 1 шт.
- хлібна крихта 4 ст.л.
- болгарський перець великий (червоний) 1 шт.
- вода 1,5 стакан (а)
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кускус 1 стакан (а)
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> паприка сушена 1 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Фарш заправити сіллю, спеціями, додати хлібну крихту, роздавлений часник, мелкорезаний цибулю і вимісити. Мокрими руками сформувати невеликі фрикадельки. Крок 2 Викласти в сотейник з розігрітим маслом і швидко зарум'янити з усіх боків. Вийняти шумівкою. Крок 3 Нарізати перець смужками, підсмажити на тому ж маслі. Крок 4 В форму для запікання викласти кускус, додати пасеровану перець, розрівняти, залити підсоленим окропом, поверх увіткнути кёфтесі. Верх закрити фольгою або папером для випічки. Крок 5 Поставити в нагріту духовку до 200 С на 20 хвилин. Зняти фольгу і допекти ще 10 хвилин. При подачі посипати кінзою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!