ІТАЛІЙСЬКИЙ ВЕСІЛЬНИЙ СУП

Краще використовувати домашній бульйон. Залила холодною водою (13 ст) курячі запчастини, які у мене завжди є в морозилці. Туди і крила входять і хребет і нутрощі і ніжки – кістки … все зберігаю. Так ось, залити водою і поставити на вогонь. Додати 3 ст. поламаного на частини селери і велику цибулину. Довести до кипіння, зняти пінку і варити на повільному вогні 30 хвилин. Потім бульйон процідити два рази через марлю. Всі кістки-запчастини і овочі викинути. Я вам ось, що скажу: це не суп – це ульот! :))

ІТАЛІЙСЬКИЙ ВЕСІЛЬНИЙ СУП

Кращі народні рецепти. Супи x Інгредієнти

Для м'ясних кульок

  • сир Пармезан натертий – 1/2 склянки
  • часник – 2 зубчики
  • молоко – 3 ст. л.
  • яйце велике – 1 шт.
  • перець болгарський – до смаку
  • крихти хлібні – 2/3 склянки
  • сіль – за смаком

Для м'ясних кульок

  • фарш курячий – 500 г

Для м'ясних кульок

  • петрушка (листя) – 1 жменя

Для супу

  • масло вершкове – 2 ст. л.

Для супу

  • цибуля середнього розміру – 1 шт.
  • вино біле сухе – 1/2 склянки
  • бульйон курячий – 10 склянок
  • кріп – 1 пучок
  • паста дрібна – 1 стакан
  • морква велика – 2 шт.
  • селера (стебло) – 3 шт.
  • шпинат свіжий – 370 г

Покроковий рецепт приготування

У миску покласти фарш, натертий часник, додати всі інші інгредієнти. Трохи посолити і поперчити. Все перемішати виделкою. На деко покласти папір для випічки і викласти кульки з фаршу, розміром з волоський горіх. Поставити в розігріту до 180 & deg; С духовку на 30 хвилин. Нарізати цибулю, моркву, селеру одіннаковом дрібними кубиками. У каструлю налити масло, покласти овочі і обсмажувати на середньому вогні 5-6 хвилин, періодично помешівая.Добавіть вино, перемішати і влити готовий курячий бульйон. Довести до кипіння, посолити і покласти пасту. Варити на середньому вогні 8 хвилин. Додати дрібно нарізану кріп і м'ясні кульки з дека. Варити 1 хвилину. Покласти шпинат, розмішати і зняти з вогню. Господині на замітку Краще використовувати домашній бульйон. Для цього м'ясо залити водою і поставити на вогонь. Додати 3 склянки поламаного на частини селери і велику цибулину. Довести до кипіння, зняти пінку і варити на повільному вогні 30 хвилин. Потім процідити два рази. Для викладання фаршу можна використовувати ложку для морозива.

0/5 (0 Reviews)