Краще використовувати домашній бульйон. Залила холодною водою (13 ст) курячі запчастини, які у мене завжди є в морозилці. Туди і крила входять і хребет і нутрощі і ніжки – кістки … все зберігаю. Так ось, залити водою і поставити на вогонь. Додати 3 ст. поламаного на частини селери і велику цибулину. Довести до кипіння, зняти пінку і варити на повільному вогні 30 хвилин. Потім бульйон процідити два рази через марлю. Всі кістки-запчастини і овочі викинути. Я вам ось, що скажу: це не суп – це ульот! :))
Кращі народні рецепти. Супи x Інгредієнти
Для м'ясних кульок
- сир Пармезан натертий – 1/2 склянки
- часник – 2 зубчики
- молоко – 3 ст. л.
- яйце велике – 1 шт.
- перець болгарський – до смаку
- крихти хлібні – 2/3 склянки
- сіль – за смаком
Для м'ясних кульок
- фарш курячий – 500 г
Для м'ясних кульок
- петрушка (листя) – 1 жменя
Для супу
- масло вершкове – 2 ст. л.
Для супу
- цибуля середнього розміру – 1 шт.
- вино біле сухе – 1/2 склянки
- бульйон курячий – 10 склянок
- кріп – 1 пучок
- паста дрібна – 1 стакан
- морква велика – 2 шт.
- селера (стебло) – 3 шт.
- шпинат свіжий – 370 г
Покроковий рецепт приготування
У миску покласти фарш, натертий часник, додати всі інші інгредієнти. Трохи посолити і поперчити. Все перемішати виделкою. На деко покласти папір для випічки і викласти кульки з фаршу, розміром з волоський горіх. Поставити в розігріту до 180 & deg; С духовку на 30 хвилин. Нарізати цибулю, моркву, селеру одіннаковом дрібними кубиками. У каструлю налити масло, покласти овочі і обсмажувати на середньому вогні 5-6 хвилин, періодично помешівая.Добавіть вино, перемішати і влити готовий курячий бульйон. Довести до кипіння, посолити і покласти пасту. Варити на середньому вогні 8 хвилин. Додати дрібно нарізану кріп і м'ясні кульки з дека. Варити 1 хвилину. Покласти шпинат, розмішати і зняти з вогню. Господині на замітку Краще використовувати домашній бульйон. Для цього м'ясо залити водою і поставити на вогонь. Додати 3 склянки поламаного на частини селери і велику цибулину. Довести до кипіння, зняти пінку і варити на повільному вогні 30 хвилин. Потім процідити два рази. Для викладання фаршу можна використовувати ложку для морозива.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!