ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Фрикадельки для цього супу можна також приготувати з білого м'яса індички або нежирної телятини. У суп можна додати будь-які пряні трави.

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Інгредієнти

  • курячі грудки (з шкірою) – 2 шт.
  • ріпа – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста великий – 0,5 цибулини
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • горіх мускатний
  • 2 ст. л. свіжих хлібних крихт
  • яйце – 1 шт.
  • сіль
  • морква – 1 шт
  • петрушка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Моркву та ріпу очистити, нарізати соломкою. Лук і петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Курячі грудки вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. Додати в курячий фарш яйце, цибуля і петрушку, хлібні крихти, сіль, перець і мускатний горіх. Як добре вимісити. Крок 3

Скачати з фаршу 16 & nbsp; кульок розміром з волоський горіх. У каструлі закип'ятити літр води, покласти в неї фрикадельки. Варити на середньому вогні 7 & nbsp; хв. Вийняти шумівкою і відкласти. Крок 4

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками

У сковороді розігріти вершкове масло, влити 0,5 склянки бульйону з-під фрикадельок. Покласти овочі і готувати 5 & nbsp; хв. Перекласти овочі в каструлю. Крок 5

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Влити бульйон, проварити 10 хв. Крок 6

ІТАЛІЙСЬКИЙ Суп з фрикадельками

Повернути в суп фрикадельки і швидко довести до кипіння. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 & nbsp; хв.

0/5 (0 Reviews)