ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ

При слові & laquo; тефтелі & raquo; вам згадуються годинник метушні біля плити? Якщо у вас є 2 хвилини вільного часу, використовуйте їх на те, щоб уважно прочитати цей рецепт. Ну і що тут складного і довгого? Ви в черзі за готовими котлетами довше простоїте!

ІТАЛІЙСЬКІ ТЕФТЕЛІ

Інгредієнти

  • 500 г нежирного яловичого фаршу
  • 2 шматки вчорашнього білого хліба
  • 100 г молока
  • 1 зубчик часнику
  • 1 середня цибулина
  • 1 ч. л. сухих італійських трав
  • 4 ст. л. тертого памезана
  • невелика жменя смаженого фундука
  • мука
  • сіль, мелений чорний перець
  • оливкова олія« екстра вірджин »
  • 1 стакан сухого червоного вина
  • 1 стакан жирних вершків

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Хліб розмочити в молоці, потім злегка відіжміть. Цибулю і часник очистіть і дрібно порубати. Фундук подрібніть в крихту в блендері або кухонному комбайні. Крок 2 Змішайте фарш, овочі, горіхи і хліб, приправте половиною сиру, сумішшю сухих трав, сіллю і перцем. Ретельно вимісити. Крок 3 Поставте на середньо-сильний вогонь велику сковороду з 3-5 ст. л. масла. Змоченими в теплій воді руками скачайте з фаршу кульки діаметром приблизно 3,5 см. Обваляйте кожен кульку в борошні й обсмажте в розігрітій олії до рум'яної скоринки з усіх боків. Крок 4 Влийте вино, готуйте 4 хв. Зменшіть вогонь, додайте вершки і готуйте без кришки, час від часу перевертаючи, 10 хв. Крок 5 Посипте тефтелі тертим сиром. Відразу подавайте. Корисна порада

Кращий гарнір до цих тюфтельки, звичайно, італійська паста! Відваріть її до стану & laquo; аль денте & raquo; & Ndash; щоб макарони в самій сердцевінку залишалися трохи твердими & ndash; і за 2 хв. до готовності тефтелей викладіть в сковороду і перемішайте.

0/5 (0 Reviews)