Інгредієнти
- яловичий фарш – 500 г
- рослинне масло – 185 мл
- цибулина – 1 шт.
- кедрові горішки – 100 г
- часник – 3 зубчики
- петрушка – 1 пучок
- базилік – 2 гілочки
- сир Рікотта – 250 г
- сир пармезан натертий – 25 г
- лимон (цедра) – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> свіжі хлібні крихти – 500 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Лук і часник очистити і подрібнити. Горіхи крупно порубати ножем. Петрушку і листочки базиліка вимити, обсушити і дрібно нарізати. Рікотту розім'яти виделкою. Розігріти в сковороді половину масла, обсмажити цибулю і горіхи, 5 хв. Додати часник, готувати ще 2 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Змішати в мисці подрібнену зелень з хлібними крихтами, рикоттой, пармезаном, цедрою і яйцем. Додати фарш і остиглі цибулю, горіхи і часник. Посолити, поперчити і ретельно вимісити. Поставити в холодильник на 1 годину. Крок 2
Сформувати з фаршу плоскі котлетки, злегка обваляти в борошні і обсмажити в розігрітій олії на сильному вогні, по 3-4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!