ІТАЛІЙСЬКІ КОТЛЕТИ

ІТАЛІЙСЬКІ КОТЛЕТИ

Інгредієнти

  • яловичий фарш – 500 г
  • рослинне масло – 185 мл
  • цибулина – 1 шт.
  • кедрові горішки – 100 г
  • часник – 3 зубчики
  • петрушка – 1 пучок
  • базилік – 2 гілочки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> свіжі хлібні крихти – 500 г

  • сир Рікотта – 250 г
  • сир пармезан натертий – 25 г
  • лимон (цедра) – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Лук і часник очистити і подрібнити. Горіхи крупно порубати ножем. Петрушку і листочки базиліка вимити, обсушити і дрібно нарізати. Рікотту розім'яти виделкою. Розігріти в сковороді половину масла, обсмажити цибулю і горіхи, 5 хв. Додати часник, готувати ще 2 хв. Зняти з вогню і дати охолонути. Змішати в мисці подрібнену зелень з хлібними крихтами, рикоттой, пармезаном, цедрою і яйцем. Додати фарш і остиглі цибулю, горіхи і часник. Посолити, поперчити і ретельно вимісити. Поставити в холодильник на 1 годину. Крок 2

ІТАЛІЙСЬКІ КОТЛЕТИ

Сформувати з фаршу плоскі котлетки, злегка обваляти в борошні і обсмажити в розігрітій олії на сильному вогні, по 3-4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати 10 хв.

0/5 (0 Reviews)