ІТАЛІЙСЬКІ ГОЛУБЦІ з картоплею

Ми звикли, що голубці & ndash; це м'ясний фарш з рисом, загорнутий в капустяне листя. Насправді що тільки не використовують в якості наповнювача. Італійці, наприклад, вважають за краще картоплю.

Інгредієнти

  • 70 г сиров'яленому шинки
  • горіх мускатний
  • масло вершкове
  • 70 г молока
  • петрушка подрібнена
  • перець
  • яйця – 2 шт
  • 20 капустяного листя
  • сіль
  • 500 г картоплі
  • 100 г пармезану

Покроковий рецепт приготування

Картоплю відварити в мундирі. Листя капусти з віддаленими центральними черешками опустити в киплячу підсолену воду, варити 8-10 хвилин, розкласти на рушник і дати охолонути. Відварену картоплю очистити і розім'яти. Влити в отримане пюре кипляче молоко, додати 50 г вершкового масла, 50 г натертого сиру, нарізану тонкими смужками шинку, 1 ціле яйце і 1 жовток, подрібнену зелень петрушки, щіпку мускатного горіха і чорного меленого перцю. Посолити за смаком. Зліпити невеликі котлети, обернути їх капустяним листям. Викласти голубці в змащену маслом форму, змастити вершковим маслом, посипати сиром. Запікати голубці в розігрітій духовці 20 хвилин при 200 & # 730; С.

0/5 (0 Reviews)