ІСПАНСЬКИЙ ПИРІГ з м'ясним фаршем І СИРОМ

ІСПАНСЬКИЙ ПИРІГ з м'ясним фаршем І СИРОМ

Інгредієнти

  • 1 упаковка листкового дріжджового тіста (450 г)
  • 300 г м'ясного яловичого фаршу
  • 150 г підкопченого іспанського сиру
  • 1 велика цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 100 мл білого сухого вина
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • 4 ст. л. оливкового масла
  • 1 яйце
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Тісто розморозити згідно з інструкцією на упаковці. Крок 2 Фарш обсмажити з 2 ст. л. оливкового масла на сильному вогні, 5 хв. Вийняти його за допомогою шумівки, сковороду не мити. Лук очистити, нарізати соломкою і обсмажити, додавши 2 ст. л. оливкового масла, 7-8 хв. Всипати цукор, 2 хв. Часник порубати, додати до цибулі, готувати ще 1 хв. Повернути фарш, влити вино і смажити до повної готовності фаршу. Зняти з вогню, охолодити до кімнатної температури. Крок 3 Один лист тіста викласти на стіл, присипаний борошном, довгою стороною до себе і злегка розкачати в одному напрямку. Акуратно перекласти тісто на деко, застелене папером для випічки. Сир нарізати тонкими пелюстками. Фарш викласти в центр тесту майже по всій його ширині, обкласти шматочками сиру. Крок 4 Загорнути вільні краї тіста внахлест – спочатку знизу і зверху, а потім праворуч і ліворуч. Змочити пиріг невеликою кількістю води. Другий лист тіста також викласти на стіл, короткою стороною до себе і злегка розкачати в одному напрямку. Нарізати його на довгі і тонкі смужки і прикрасити ними поверхня пирога. Кінці кожної смужки з'єднати з пирогом. Яйце збити з дрібкою солі і обмазати мереживний верх. Пиріг випікати при 200 ° С 18-20 хв.

0/5 (0 Reviews)