Інгредієнти
- масло рослинне – 2 ст. л.
- смужки бекону – 4 шт.
- перець солодкий червоний – 1 шт.
- цибуля великий – 1 шт.
- яйце – 4 шт.
- тертий сир чеддер – 60 г
- часник – 1 зубчик
- подрібнена петрушка – 1 ч. л.
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Бекон і солодкий перець нарізати невеликими шматочками. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Обсмажити бекон в розігрітій олії, 2 хв., Додати цибулю, часник і перець, готувати 5 хв., Помішуючи. Крок 2
Збити яйця з 1 ст. л. холодної води, сіллю і перцем. Крок 3
Влити в сковороду з овочами, готувати 4 хв. Перевернути омлет на іншу сторону. Посипати петрушкою і сиром і переставити в розігріту до 180 & deg; C духовку на 3-4 хв. Сир повинен підрум'янитися.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!