ІСПАНСЬКИЙ ОМЛЕТ

ІСПАНСЬКИЙ ОМЛЕТ

Інгредієнти

  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • смужки бекону – 4 шт.
  • перець солодкий червоний – 1 шт.
  • цибуля великий – 1 шт.
  • яйце – 4 шт.
  • тертий сир чеддер – 60 г
  • часник – 1 зубчик
  • подрібнена петрушка – 1 ч. л.
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ІСПАНСЬКИЙ ОМЛЕТ

Бекон і солодкий перець нарізати невеликими шматочками. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Обсмажити бекон в розігрітій олії, 2 хв., Додати цибулю, часник і перець, готувати 5 хв., Помішуючи. Крок 2

ІСПАНСЬКИЙ ОМЛЕТ

Збити яйця з 1 ст. л. холодної води, сіллю і перцем. Крок 3

ІСПАНСЬКИЙ ОМЛЕТ

Влити в сковороду з овочами, готувати 4 хв. Перевернути омлет на іншу сторону. Посипати петрушкою і сиром і переставити в розігріту до 180 & deg; C духовку на 3-4 хв. Сир повинен підрум'янитися.

0/5 (0 Reviews)