Кращі народні рецепти. Закуски x Інгредієнти
Для смаження
- масло топлене або рослинне
Для начинки
- сік лимонний – 1 ч. л.
- цибуля невеликий – 1 шт.
- петрушка – 5 гілочок
- шинка – 50 г
- соус соєвий – 1 ч. л.
- сіль – за смаком
- перець болгарський – до смаку
- яйце – 1 шт.
- креветки – 450 г
- хліб (скибочку) – 30 г
- вода або молоко для замочування – 1 чашка
- імбир – 2 см
Для тесту
- сіль – 1ч. л.
- масло топлене – 2 ст. л.
- борошно – 1 склянка
- цукор – 0,5 ч. л.
- яйце – 2 шт.
- сода – 1 ч. л. без верху
Покроковий рецепт приготування
Для приготування тіста яйця збити, змішати всі інгредієнти для тіста. Добре вимісити. Накрити і відставити убік. Креветки розморозити або відварити свіжі, віджати зайву вологу. У петрушки листя відокремити від стебел. Хліб замочити, а потім віджати. Змішати креветки з шинкою, цибулею, імбиром, листям петрушки, хлібом і провернути все через м'ясорубку. Додати всі інші інгредієнти для начинки. Перемішати. Сформувати 20 тефтелей. Тісто розділити на 20 рівних частин. Кожну розкачати на столі без додавання борошна в тонкий корж. Покласти в центр коржі начинку і загорнути краї. Масло розігріти, обсмажити пончики з усіх боків до золотисто-коричневого кольору. Викласти на серветку для видалення зайвого масла. Подавати гарячими з соусом із сметани (кислого молока або мацоні) з додаванням часнику і каррі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!