ХУРМА, прошутто і ГОРІХИ

Всім привіт! Ciao а tutti! У пошуку нових смакових комбінацій я придумала цей не самий звичайний, на перший погляд, салат. Але ця незвичайність цілком аргументована, не дарма останнім часом поєднання сиров'ялених шинок і екзотичних ягід і фруктів користується все більшою популярністю серед шанувальників стилю ф'южн. Хурма для нас вже давно не є екзотикою, тому пропоную сміливіше використовувати цей соковитий плід в святкових салатах, а не сприймати його тільки як десерт. Зараз покажу вам варіант чудовою закуски на прикладі жіночої порції & hellip;

 ХУРМА, прошутто і ГОРІХИ

ХУРМА, прошутто і ГОРІХИ

Конкурс & quot ; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • прошутто – 80 г
  • хурма велика – 2 шт.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> горіхи волоські – 12 половинок

  • яйця перепелині – 8 шт.
  • хрустка зелень – 10-12 листків
  • оливкова олія (ОМ) і сік лайма – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

На подушку з салатного листя я розклала половинки пелюсток прошутто, між ними влаштувала хурму, частина якої нарізала часточками, а частина кубиком. У мене була ізраїльська хурма без кісточок, для текстури до неї додала підсмажені волоські горіхи і каперси … Крок 2

Рівне півтори хвилини отварила перепелині яйця, половинками яких прикрасила салат. Зверху кілька крапель ОМ і соку лайма для компенсації солодощі хурми. Ніяких інших спецій і приправ не використала – прошутто виступала в якості солоного інгредієнта, а перець тут не потрібен., Втім як і жирні соуси – тягучі жовтки чудово виконують їх роль … Крок 3

 ХУРМА, прошутто і ГОРІХИ

Якщо ви, як і я, любитель змішування солоного, кислого , солодкого і хрусткого – цей салат вам точно сподобається! Якщо ви любите салати з сиров'ялені шинками, можливо, вам будуть цікаві мої наступні рецепти: САЛАТИ З грудинки, ДВА САЛАТУ з прошутто, брезаолу, ГРУША І ГОЛУБОЙ СИР … Крок 4

 ХУРМА, прошутто і ГОРІХИ

Ще можна спробувати більш простий, але не менш елегантний варіант – часточки хурми обернути пластинами шинки і використовувати в якості закуски-аперитиву на святковому столі, повірте, гості будуть в захваті … Всім смачного! Buon appetito a tutti!

0/5 (0 Reviews)