Для цього супу можна купити 2 невеликих дині. Розрізати їх поперек, вийняти м'якоть, а половинки використовувати в якості тарілок.
Інгредієнти
- диня вагою 1 , 5 кг
- 200 мл вершків жирністю 10%
- горіх мускатний
- 400 г шинки
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль
Покроковий рецепт приготування
1. Диню вимити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Акуратно вийняти ложкою м'якоть. 2. Подрібнити м'якоть в блендері, додати вершки, мускатний горіх і сіль. Збити суп у пишну піну. 3. Збиту масу поставити в холодильник. Шинку нарізати дуже тонкою соломкою. Розлити суп по тарілках, в кожну покласти шинку. ДО РЕЧІ Для цього супу можна купити 2 невеликих дині. Розрізати їх поперек, вийняти м'якоть, а половинки використовувати в якості тарілок.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!