Хитрість для будь-якого хлібного вироби: при випічці в звичайній духовці, кинути 3 шматочки льоду в духовку і швидко закрити двері на початку процесу випікання. Це створить парову середу в духовці і хліб буде краще підніматися і не потріскається скоринка. Якщо немає льоду, можна поставити вниз духовки чавунну або іншу металеву сковороду до середини наповнену водою. Цей хліб ідеальний для пікніків і далеких поїздок і дуже хороший на сніданок як альтернатива будетбродам. Якщо є час, можна робити не батоном а маленькими булочками поклавши по одному шматочку сиру і шинки в невеликі шматочки тіста.
Кращі народні рецепти. Наслідки випічка x Інгредієнти
- масло вершкове – 25 г
- молоко – 125 мл
- борошно пшеничне – 250 г
- шинка (нарізка) – 100 г
- сіль – 1 ч. Л.
- сир Гауда – 100 г
- дріжджі сухі – 1 ч. л.
- цукор (пісок) – 1 ст. л.
- яйце – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Змішати борошно, сіль, цукровий пісок і дріжджі. Додати злегка збите яйце, потім підігріте молоко (до температури парного молока), перемішати. Покласти вершкове масло кімнатної температури. Перемішати великою ложкою. Залишити підходити на 2 години, або покласти в холодильник на ніч. Якщо тісто підходить в холодильнику, то після цього йому потрібно нагрітися до кімнатної температури приблизно 1 годину. Розкачати тісто у вигляді прямокутника завтовшки близько 1 см. Викласти уздовж в ряд посередині сир і шинку, загорнути, наклавши один на одного, краю і защипи їх. Перевернути швом вниз і, поклавши на протвень, дати постояти ще 20-30 хвилин. Зробити легкі діагональні надрізи по довжині батона, змастити яйцем. Поставити в попередньо нагріту до 200 & deg; C духовку і випікати 20 хвилин або до утворення золотистої скоринки. Господині на замітку Замість сиру Гауда можна використовувати будь-який інший сир. Порада: при випічці в звичайній духовці, покласти туди 3 шматочки льоду і швидко закрити двері на початку процесу випікання. Це створить там парову середу і хліб буде краще підніматися і не потріскається скоринка. Якщо немає льоду, можна поставити вниз духовки чавунну або іншу металеву сковороду до середини наповнену водою. Цей хліб ідеальний для пікніків і далеких поїздок і дуже хороший на сніданок як альтернатива будетбродам. Якщо є час, можна робити не батоном, а маленькими булочками поклавши по одному шматочку сиру і шинки в невеликі шматочки тіста.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!