Інгредієнти
- 300 г вермішелі
- 200 г свинини
- цукор – 200 г
- 200 мл соєвого соусу
- яблучний оцет – 400 мл
- 200 г огірків
- рослинне масло – 2 ст.л.
- 30 г порошку даси
- 200 г морської капусти вакаме
- 150 г помідорів
- 40 г гірчиці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Відварити вермішель. Викласти на тарілку. Крок 2 Відварити свинину в окропі, остудити, нарізати соломкою. Крок 3 Водорості покласти в холодну воду на 2 ч. Крок 4 Огірки нарізати соломкою, помідори – кружальцями. Крок 5 Змішати оцет, соєвий соус, цукор, даси. Крок 6 Огірки, водорості і м'ясо викласти поверх вермішелі. Прикрасити помідорами. Полити соусом. На край тарілки викласти гірчицю.
Подавати холодним.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!