Хачапурі давно улюблені не тільки в Грузії, де їх вміє готувати кожна господиня, причому секрети у кожної свої! Я хочу вас познайомити з абсолютно новим рецептом- хачапурі з чорним трюфелем.
Інгредієнти
- трюфельна паста 20 г
- сир имеретинский 75 г
- сир сулугуні 125 г
- шинка 20 г
- яйця 1 шт.
- вершки 10 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Беремо два види сиру і змішуємо з трюфеля пастою і шинкою/Крок 2 200 г тесту розгортаємо і додаємо суміш з пункту 1. Крок 3 Отделяем жовток і перемішуємо з вершками. Цією сумішшю обмазуємо тісто. Крок 4 Заздалегідь розігріваємо деко і кладемо тісто в розігріту духовку до 260 градусів. Крок 5 Додаємо тонко нарізані скибочки сиру. Крок 6 Посипаємо дрібно нарізаним трюфелем.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!