ГУЛЯШ З цесарки

ГУЛЯШ З цесарки

Інгредієнти

  • 1 велика цесарка
  • 3 різнокольорових солодких перцю (крім зеленого)
  • 6 великих картоплин
  • 3 великі морквини
  • 4 невеликі цибулини
  • 6-8 зубчиків часнику
  • 1 велика банка (800 г) рубаних помідорів у власному соку
  • 150 мл білого сухого вина
  • 4 ст. л. топленого свинячого сала
  • 3 ст. л. меленої солодкої паприки
  • 0,5-2 ч. л. меленої гострої паприки, за смаком
  • 1 лавровий лист
  • 1 ч. л. запашного перцю горошком
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Обробити цесарку на невеликі шматки: стегенця, ніжки, крильця, 4 частини грудки, 2-4 частини спинки. Крок 2 Очистіть цибулю і наріжте тонкими четвертинками кілець. У каструлі з товстим дном розігрійте свиняче сало, обсмажують в ньому цибулю до золотистого кольору 10 хвилин. Зніміть каструлю з вогню, всипте солодку паприку, додайте гостру за смаком, перемішайте, влийте вино. Поверх цибулі викладіть шматки цесарки. Крок 3 Поставте каструлю на слабкий вогонь, закрийте кришкою. Томіть протягом 1 години, час від часу перевертаючи шматки і переконуючись, що рідина не википіла (якщо википіла, підливайте киплячу воду). Посоліть, поперчіть. Крок 4 Поки готується цесарка, картопля, морква і солодкий перець очистіть і наріжте великими шматками. Часник подрібніть. Крок 5 Коли пройде 1 годину з початку гасіння, влийте в каструлю 1,2 л окропу, покладіть картоплю, моркву, солодкий перець, запашний перець і лавровий лист. На сильному вогні доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого, готуйте під кришкою 20 хвилин. Крок 6 Видаліть лавровий лист, після чого додайте помідори разом з соком і часник, варіть, відкривши кришку, ще 20 хвилин. Зніміть з вогню, посоліть і поперчіть, дайте настоятися 7-10 хвилин і подавайте. До речі

Під час першого етапу приготування цесарки паприка ні в якому разі не повинна підгоріти & ndash; це зробить гуляш гірким і несмачним

0/5 (0 Reviews)