Конкурс рецептів Груші. Номінація Корисні рецепти з грушами x Інгредієнти
- мадера – 100 мл
- свинина не пісні – 1 кг
- сіль – за смаком
- груша – 2 шт.
- перець – за смаком
- Спеції для свинини – за смаком
- масло оливкове
Покроковий рецепт приготування
Свинину надрізати “гармошкою” (товщина скибочки 3 см), розрізати не до кінця, щоб шматок залишався цілісним. М'ясо змастити оливковою олією і натерти спеціями, посолити, поперчити, залишити маринуватися на 1,5 години. Груші нарізати скибочками завтовшки 1,5 см і укласти їх в прорізи. “Гармошку” помістити в керамічну форму і поставити в розігріту до 250 & deg; C духовку до утворення рум'яної скоринки. Потім зменшити температуру до 180 & deg; C, полити вином. Готувати приблизно 1 годину 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився з вином з форми. Вийняти свинину з духовки, накрити фольгою і дати настоятися ще 15 хвилин. Нарізати на шматки, подавати з овочами. Господині на замітку Груші повинні бути стиглими, але жорсткими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!