Інгредієнти
- 50 г кореневої селери
- білий винний оцет – 1 ст. л.
- морква – 1 шт
- 50 г насіння кунжуту
- 4 артишоку
- сіль
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 250 г ріпи
- 1 стакан м'ясного холодцю
- масло вершкове – 15 г
- 4 шматки (всього 1 кг) свинячої грудинки
- цукор – 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
У великій каструлі розігріти велику кількість води , посолити, додати крупно нарізані цибулю, моркву і селеру. Дати знову закипіти, додати грудинку, накрити кришкою і готувати 30 хв. Ріпу і артишоки бланшувати в окропі окремо по 2 хв., Вийняти, обсушити, а потім згасити в сковороді на вершковому маслі 10 хв. з додаванням оцту, цукру і солі. Грудинку перекласти в невеликий сотейник, додати холодець. Готувати, перемішуючи, на середньому вогні, поки холодець не розтане. Зменшити вогонь і готувати, помішуючи час від часу, поки вся рідина не вбереться. Готове м'ясо посипати насінням кунжуту. Подавати гарячим з тушкованою ріпою і артишоками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!