Грудинка з кунжутом, ріпою І артишок

 грудинка з кунжутом, ріпою І Артишок

Інгредієнти

  • 50 г кореневої селери
  • білий винний оцет – 1 ст. л.
  • морква – 1 шт
  • 50 г насіння кунжуту
  • 4 артишоку
  • сіль
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 250 г ріпи
  • 1 стакан м'ясного холодцю
  • масло вершкове – 15 г
  • 4 шматки (всього 1 кг) свинячої грудинки
  • цукор – 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

У великій каструлі розігріти велику кількість води , посолити, додати крупно нарізані цибулю, моркву і селеру. Дати знову закипіти, додати грудинку, накрити кришкою і готувати 30 хв. Ріпу і артишоки бланшувати в окропі окремо по 2 хв., Вийняти, обсушити, а потім згасити в сковороді на вершковому маслі 10 хв. з додаванням оцту, цукру і солі. Грудинку перекласти в невеликий сотейник, додати холодець. Готувати, перемішуючи, на середньому вогні, поки холодець не розтане. Зменшити вогонь і готувати, помішуючи час від часу, поки вся рідина не вбереться. Готове м'ясо посипати насінням кунжуту. Подавати гарячим з тушкованою ріпою і артишоками.

0/5 (0 Reviews)