Грудки курчати з шинкою І СИРОМ

грудки курчати з шинкою І СИРОМ

Інгредієнти

  • філе невеликих курячих грудок – 600 г
  • напівтвердий сир Фоль епі, тонкі скибочки – 200 г
  • шинка, тонкі скибочки – 200 г
  • масло для смаження
  • сіль за смаком
  • невеликий пучок розмарину
  • каперси – жменю
  • перець чорний мелений

Покроковий рецепт приготування

1.Разрезать кожн е філе уздовж навпіл, не прорізаючи до кінця, щоб в м'ясі утворився «кишеню». 2.У розмарину видалити стебла, листочки подрібнити. Каперси порубати.

3.Натереть шматки філе з усіх боків сіллю і перцем, вкласти в кожен по шматочку шинки, сиру, розмарин і каперси. 4.Разогреть масло в сковороді, обсмажити фаршировані філе на сильному вогні під кришкою з обох боків до золотистого кольору. Подавати гарячими.

0/5 (0 Reviews)