Інгредієнти
- філе невеликих курячих грудок – 600 г
- напівтвердий сир Фоль епі, тонкі скибочки – 200 г
- шинка, тонкі скибочки – 200 г
- масло для смаження
- сіль за смаком
- невеликий пучок розмарину
- каперси – жменю
- перець чорний мелений
Покроковий рецепт приготування
1.Разрезать кожн е філе уздовж навпіл, не прорізаючи до кінця, щоб в м'ясі утворився «кишеню». 2.У розмарину видалити стебла, листочки подрібнити. Каперси порубати.
3.Натереть шматки філе з усіх боків сіллю і перцем, вкласти в кожен по шматочку шинки, сиру, розмарин і каперси. 4.Разогреть масло в сковороді, обсмажити фаршировані філе на сильному вогні під кришкою з обох боків до золотистого кольору. Подавати гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!