Інгредієнти
- яловичий фарш – 500 г
- бринза – 250 г
- яйця – 3 шт.
- готове листкове тісто – 500 г
- цибулини – 2 шт.
- гілочки кропу і петрушки – по 3-4 шт.
- перець
- рослинне масло – 4 ст. л.
- пір'я зеленої цибулі – 6-7 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обсмажити фарш в 2 ст. л. розігрітого масла, розминаючи грудки, 10 хв. Викласти в миску. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати. У тій же сковороді нагріти ще 1 ст. л. масла і обсмажити цибулю, 6 хв. Бринзу і зелень подрібнити і змішати з фаршем, смаженою цибулею і 2 сирими яйцями. Приправити перцем. Крок 2
Деко змастити маслом, що залишилося, застелити пергаментом. Тісто розкачати в 2 пласта. Покласти один пласт на деко, розподілити начинку. Накрити другим шаром, защипати краї. Змастити пиріг злегка збитим яйцем, проколоти в декількох місцях виделкою і запікати 30 хв. при 190 ° С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!