ГРЕЦЬКИЙ ПИРІГ З м'ясом

ГРЕЦЬКИЙ ПИРІГ З м'ясом

Інгредієнти

  • яловичий фарш – 500 г
  • бринза – 250 г
  • яйця – 3 шт.
  • готове листкове тісто – 500 г
  • цибулини – 2 шт.
  • гілочки кропу і петрушки – по 3-4 шт.
  • перець
  • рослинне масло – 4 ст. л.
  • пір'я зеленої цибулі – 6-7 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГРЕЦЬКИЙ ПИРІГ З м'ясом

Обсмажити фарш в 2 ст. л. розігрітого масла, розминаючи грудки, 10 хв. Викласти в миску. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати. У тій же сковороді нагріти ще 1 ст. л. масла і обсмажити цибулю, 6 хв. Бринзу і зелень подрібнити і змішати з фаршем, смаженою цибулею і 2 сирими яйцями. Приправити перцем. Крок 2

ГРЕЦЬКИЙ ПИРІГ З м'ясом

Деко змастити маслом, що залишилося, застелити пергаментом. Тісто розкачати в 2 пласта. Покласти один пласт на деко, розподілити начинку. Накрити другим шаром, защипати краї. Змастити пиріг злегка збитим яйцем, проколоти в декількох місцях виделкою і запікати 30 хв. при 190 ° С.

0/5 (0 Reviews)