Чорнослив відмінно доповнює м'ясо, а з гречкою виходить просто дивовижно.
Інгредієнти
- Свинина – 400 г
- Гречка – 1 стакан
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Чорнослив кисло-солодкий б/к – 8 шт.
- Насіння фенхель, зіра – по щіпці
- Сіль, перець
- оливкова олія
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У сковороді розігріти масло, обсмажити цибулю, нарізану кільцями. Додати прянощі. Крок 2
Додати свинину, нарізану невеликими шматочками. Обсмажити. Крок 3
Всипати гречку, чорнослив, залити гарячим бульйоном (або водою) і тушкувати на повільному вогні під кришкою 20-30 хвилин. Крок 4
Подавати зі свіжими овочами та зеленню. Смачного! Господині на замітку
Свинина відмінно поєднується з насінням фенхеля.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!