ГРЕЧКА СО СВИНЯЧИЙ піджаркою

ГРЕЧКА СО СВИНЯЧИЙ піджаркою

конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти

  • гречана крупа – 300 г
  • свинина – 250 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • борошно – 1,5-2 ст.л.
  • сметана – 2 ст.л.
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • сіль і спеції – за смаком
  • рослинне масло – для обсмажування
  • вода – 0,5 л.

Покроковий рецепт приготування

Відварити гречку звичним способом. На розігрівшись олії обсмажити свинину, нарізану кубиками зі стороною півтора-два сантиметри. Додати в сковороду цибулю, нарізану півкільцями і нарізану соломкою моркву; обсмажувати все разом хвилин десять. Всипати борошно і ретельно розмішати, щоб вона змішалася з маслом і виділилися соками. Додати сметану, томатну пасту, сіль і улюблені спеції, перемішати. Влити воду, накрити кришкою і на самому маленькому вогні залишити на півгодини гаситися, періодично помішуючи. Викласти на тарілку гречку, а наверх піджарку. Господині на замітку врівноважити свинину смачною і корисною гречкою! 🙂 Рецептом зі мною поділилася Олена Покровська.

0/5 (0 Reviews)