конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти
- гречана крупа – 300 г
- свинина – 250 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- борошно – 1,5-2 ст.л.
- сметана – 2 ст.л.
- томатна паста – 1 ст.л.
- сіль і спеції – за смаком
- рослинне масло – для обсмажування
- вода – 0,5 л.
Покроковий рецепт приготування
Відварити гречку звичним способом. На розігрівшись олії обсмажити свинину, нарізану кубиками зі стороною півтора-два сантиметри. Додати в сковороду цибулю, нарізану півкільцями і нарізану соломкою моркву; обсмажувати все разом хвилин десять. Всипати борошно і ретельно розмішати, щоб вона змішалася з маслом і виділилися соками. Додати сметану, томатну пасту, сіль і улюблені спеції, перемішати. Влити воду, накрити кришкою і на самому маленькому вогні залишити на півгодини гаситися, періодично помішуючи. Викласти на тарілку гречку, а наверх піджарку. Господині на замітку врівноважити свинину смачною і корисною гречкою! 🙂 Рецептом зі мною поділилася Олена Покровська.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!