Дуже просте, але не менш улюблене поєднання & ndash; & nbsp; гречана каша і свинина. Для його приготування використовуйте найкраще лопатку, окіст або середину корейки.
Інгредієнти
- 1 стакан гречки
- 2 склянки гарячої води
- 1 цибулина
- 300 г відвареної свинини
- сіль за смаком
- 50 г вершкового масла для обсмажування
- зелена цибуля для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Гречку промийте в декількох водах. Залийте водою. Посоліть. Варіть на сильному вогні до закипання. Далі зменшіть температуру до мінімальної, і залиште гречку нудитися під кришкою на 15 хвилин. Крок 2 Наріжте цибулю і м'ясо. Обсмажте цибулю на вершковому маслі, 3 хвилини. Додайте м'ясо, обсмажуйте ще 3 хвилини. Крок 3 Додайте до обсмаженого м'яса з цибулею гречку. Всі інгредієнти перемішайте. Готуйте 5 хвилин. Зелену цибулю наріжте кільцями, посипте перед подачею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!