ГРЕЧАНА ГАЛЕТА з яблуками і сиром БРІ

ГРЕЧАНА ГАЛЕТА з яблуками і сиром БРІ

Інгредієнти

для начинки:

  • 200 г сиру брі
  • 2 солодко-кислих яблука
  • 1 скибочку шинки
  • порубані горіхи
  • зелень

для тіста:

  • 150 г гречаного борошна
  • 100 г пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • молоко – 0,5 л.
  • питної води – 0,5 л.
  • 0,5 ч. Л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для млинцевого тесту просійте у велику миску 150 г гречаного борошна і 100 г пшеничного. Додайте 0,5 ч. Л. солі і 2 яйця. Акуратно почніть перемішувати яйця з борошном, потихеньку підливаючи молоко і домагаючись однорідної консистенції. Молока знадобиться 0,5 л. Крок 2 Коли все молоко додано, влийте також поступово 0,5 л теплої питної води. Крок 3 Затягніть миску з тестом плівкою і залиште мінімум на 2 ч, краще на 10-12 год в холодильнику. Крок 4 Підготуйте начинку: наріжте тонкими скибочками 200 г сиру брі. Очистіть від серцевини 2 солодко-кислих яблука (якщо шкірка жорстка, її краще також очистити). Яблука наріжте дуже тонко. За бажанням ви можете додати в начинку порубані горіхи, зелень або скибочки шинки. Крок 5 Потім з справжнім тестом посмажте великі тонкі млинці на вершковому маслі. Сковорода повинна бути дуже добре розігріта на конфорка. Як тільки млинець готовий, кладіть по центру начинку, загортати млинець конвертом і укладайте на застелений пергаментом деко. Крок 6 Коли все млинці готові, поставте деко в розігріту до 200 ° С духовку з включеним грилем – вам потрібно, щоб сир розплавився, а яблука прогрілися. При бажанні додайте в начинку пару тонких скибочок сиров'яленому шинки. Подавайте відразу ж.

0/5 (0 Reviews)