Інгредієнти
для начинки:
- 200 г сиру брі
- 2 солодко-кислих яблука
- 1 скибочку шинки
- порубані горіхи
- зелень
для тіста:
- 150 г гречаного борошна
- 100 г пшеничного борошна
- 2 яйця
- молоко – 0,5 л.
- питної води – 0,5 л.
- 0,5 ч. Л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для млинцевого тесту просійте у велику миску 150 г гречаного борошна і 100 г пшеничного. Додайте 0,5 ч. Л. солі і 2 яйця. Акуратно почніть перемішувати яйця з борошном, потихеньку підливаючи молоко і домагаючись однорідної консистенції. Молока знадобиться 0,5 л. Крок 2 Коли все молоко додано, влийте також поступово 0,5 л теплої питної води. Крок 3 Затягніть миску з тестом плівкою і залиште мінімум на 2 ч, краще на 10-12 год в холодильнику. Крок 4 Підготуйте начинку: наріжте тонкими скибочками 200 г сиру брі. Очистіть від серцевини 2 солодко-кислих яблука (якщо шкірка жорстка, її краще також очистити). Яблука наріжте дуже тонко. За бажанням ви можете додати в начинку порубані горіхи, зелень або скибочки шинки. Крок 5 Потім з справжнім тестом посмажте великі тонкі млинці на вершковому маслі. Сковорода повинна бути дуже добре розігріта на конфорка. Як тільки млинець готовий, кладіть по центру начинку, загортати млинець конвертом і укладайте на застелений пергаментом деко. Крок 6 Коли все млинці готові, поставте деко в розігріту до 200 ° С духовку з включеним грилем – вам потрібно, щоб сир розплавився, а яблука прогрілися. При бажанні додайте в начинку пару тонких скибочок сиров'яленому шинки. Подавайте відразу ж.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!