Інгредієнти
-
- 100 г тертого сиру “гауда”
- 1 щіпка тертого мускатного горіха
- 800 г цвітної капусти,
- 400 г брокколі,
- 2 ст. л. очищених насіння соняшнику,
- 150 г нежирної вареної шинки,
- 200 мл вершків, 2 яйця ,
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Цвітну капусту і брокколі розділити на суцвіття, промити. Бланшувати 5 хв. в киплячій підсоленій воді. Шинку нарізати смужками і разом з капустою викласти в форму для запікання. Вершки змішати з яйцями і половиною тертого сиру. Приправити сіллю, перцем і мускатом. Залити вершковою сумішшю вміст форми, посипати сиром, що залишився і насінням. Духовку розігріти до 200 С і запікати гратен 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!