Їстівні подарунки x Інгредієнти
- яйце – 6 шт.
- цукор – 250 г
- борошно – 400 г
- какао порошок – 2 ст. л.
- розпушувач – 10 г
- сметана – 800 г
- згущене молоко – 380 г
- волоські горіхи очищені – 150 г
- масло вершкове – 200 г
- мастика – 800 г
- цукор для крему – 200 г
- гранульоване какао – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Яйця збити з цукром. Додати какао і розпушувач. Крок 2 Всипати борошно і ретельно перемішати. Маса повинна бути як густа сметана. Крок 3 Випікати на пергаментному папері невеликими коржиками при температурі 180 градусів. Крок 4 Коли все тісто буде випечено, робіть крем. Крок 5 Збити масло з цукром. Додайте згущене молоко, сметану і цукор. Крок 6 Взяти форму, вмочити корж в крем, викласти на блюдо для подачі, посипати волоськими горіхами і гранульованим какао. Також вчинити з рештою шарами. Крок 7 Коли все виклали, поставити в холодильник на пару годин. Крок 8 Далі дістаємо, звільняємо торт з форми і обрізаємо краю, формуючи горщик. Обрізки подрібнюємо на блендері, змішуємо з вареним згущеним молоком і обмазуємо боки. Крок 9 Далі розгортає мастику, обтягуємо торт у формі горщика. Я беру за основу червоний колір. Далі робимо кружечки з білою мастики і прикрашаємо наш горщик. Крок 10 З мастики робимо ручки для горщика. Закріплюємо їх. Горщик готовий. Крок 11 Розкачуємо мастику, робимо кружечки і ліпимо пельмені. Начинка може бути різноманітною за вашим бажанням. Я скористалася обрізками. Крок 12 Кладемо готові пельмені на верх горщика. Крок 13 Наш горщик з пельмешками готовий. Приємного чаювання.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!