Такі голубці виходять більш ніжними і смачними порівняно з голубцями, приготованими в листі звичайної капусти, і готувати їх простіше: листя китайської капусти більш еластичні, їм простіше надати потрібну форму.
Інгредієнти
- капуста пекінська 1 шт.
- м'ясо – 300 г.
- рис – 1/2 склянки
- цибуля – 2 шт.
- морква – 1 шт.
- вода – 1 стакан
- сметана – 2 ст.л
- томатна паста – 1 ст.л
- сіль за смаком
- перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
М'ясо пропустити через м'ясорубку з цибулею. Посолити і поперчити. Рис відварити в підсоленій воді. Змішати рис з фаршем. Якщо фарш виходить занадто крутим, додати трохи холодної води. Листя капусти залити окропом і дати постояти 5 хвилин. У капустяне листя викласти фарш і загорнути їх. Зробити соус: обсмажити цибулю і натерту моркву, додати товчений часник, бульйон, сіль, перець, сметану і томатну пасту. Дати прокипіти. Голубці викласти в глибоку форму, залити соусом і тушкувати на повільному вогні 35-40 хв. Готово! Смачного!!!!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!